Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Diky za blog.R^ Internet je plny odborniku na Ukrajinu, kteri Ukrajinu znaji jen z internetu.

Najit skutecny pohled z venci je opravdu obtizne.

1 0
možnosti
JK

Článok obsahuje jednu nepresnosť. Na Ukrajine žiadna občianska vojna nie je. Aspoň podľa Porošenka... ;-D

1 0
možnosti
PJ

Děkuji všem za množství komentářů. Rád bych zdůraznil, že s Ukrajinou pracuji již 5 let a ve svých příspěvcích píšu jen to, co vidím, bez jakékoliv snahy o zvýhodňování té či oné strany. Budu rád, když budete i dále číst moje příspěvky.

4 0
možnosti
ZS

Velice pěkný článek, který jen potvrzuje informace, které mám od svých známých z Ukrajiny. Ale pokud se o ně v diskuzích opírám, tak jsem hned označován za kolaboranta, rusofoba a komunistu. Proto je už ani moc nezveřejňuji, protože o urážky neinformovaných omezenců nestojím.

3 0
možnosti
PB

...... postřehy, názory a stanoviska prostých lidí,- k základní orientaci to stačíR^ ...proč však "turista" musí suplovat práci žurnalistů (profesionálů?!) pro mne zůstává záhadou.

5 0
možnosti
ZS

Protože novináři píší na zakázku svých nakladatelů.

6 0
možnosti
PK

Trochu obektivity: "Nikde se samozřejmě nezmiňuje neschopnost válčení ukrajinské armády, která se v útocích proti povstalcům omezuje na masivní letecké údery, které jsou sice účinné, avšak zemře při nich poměrně vysoký počet civilistů, jejichž rodinní příslušníci pak slouží jako další příliv do řad místních separatistů. ". Napisete tohle to, ale civilni obeti ze strany separatistu nezminite.

0 5
možnosti
Foto

po dlouhé době něco bez ideologického nátěru.

Po článcích páně Fojtíků, Olšerů, Zieglerů je to balzám na duši.

6 0
možnosti
MK

Na Ukrajinu se už asi po Majdanu dlouho nepodívám, ale bývalo tam krásně - chvíli jsem dokonce věřil, že se ten stát pomalu a poklidně skrz tu kleptokracii prokouše tak jako se to povedlo u nás, s tím, že jejich míra byla světelné roky jinde...Vzali to revolučně, a nebylo to k ničemu, navíc bankrot a rozdělená zbídačená země...

Každopádně děkuji za článek, bohužel se musím zeptat, byl by opravdu problém takto psát komentáře v novinách? Ve stejném duchu předkládat i zprávy?

To opravdu musím číst super články o tom jak na Majdanu vzniká stát ve státě, protože tam jede internet a pak půl roku ani čárku, protože Kličko a spol. je už označují za pátou kolonu? Nechápu tu zaujatost, Ukrajinská krize má pro českou republiku stejný význam jako občanská válka v Jugoslávii, je to prostě blízko a pokud se t vezme za špatný konec bude to na roky. Jinak je v našem zájmu mít normání vztahy i s Ruskem, konečně nejsem jediný koho živí obchod

9 0
možnosti
Foto

Napsal jste článek plný výmyslů a nepodložených obvinění s jediným argumentem - já tam byl, Vy ne, tak mi věřte. Tím už v dnešní době důvěru nezískáte, naposledy propaganda tyto postupu použila v době agrese do Iráku, kdy nám takových chytráčků ukazovala televize veletucty a ty ZHN se tam opravdu, ale opravdu, nenašly Rv

0 17
možnosti
ZH

Dobře napsáno, přesně tohle si ale může vydedukovat každý, kdo sleduje kriticky vícero zdrojů. Osobně nechápu způsob boje ukrajinské armády. Silně to připomíná Izrael, který si vyrábí teroristy a nepřátele jak na běžícim pásu. Střilet gradem na město s vlastnim obyvatelstvem může jenom idiot, nebo ukrajinec.

6 1
možnosti
MR

M89i85l20a82n 96R50a37d69e44k

26. 7. 2014 18:41

presne takova je situace Ukrajiny a Israele, jsou napadany, a kdyz se brani jsou z nich fasiste. To ze umiraji civiliste v Gaze je dano tim ze je uzivaji jako zive stity, totez rusti separatiste kteri bojuji ve mestech

1 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS